Corona maatregelen

Corona maatregelen 
 
Beste darters,

Afgelopen week zijn de corona maatregelen veranderd goed nieuws is dat de verplichte 1,5 meter afstand verdwijnt waardoor we onze wedstrijd op een normale wijze kunnen afwerken.

Een nieuwe maatregel is dat iedere horeca bezoeker een corona toegangsbewijs moeten kunnen laten zien bij binnenkomst middels de digitale CoronaCheck app of een papieren versie. Dit zal dus ook gaan gelden voor onze dartteams die in de horeca hun wedstrijden afwerken. Bespreek dit binnen je team en kijk of er voldoende bezetting is om de wedstrijden af te kunnen werken met 4 personen. Wellicht ten overvloede maar dit is geen maatregel opgelegd vanuit de bond, dit is een landelijke maatregel waar onze speelgelegenheden aan dienen te voldoen.

De laatste versie van het protocol van de nocnsf is hier te vinden :

https://nocnsf.nl/sportprotocol

Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag, bij deze willen we iedereen een fijne, sportieve en gezonde competitie toewensen!

Nieuws

Beste Darters ,

Vanwege de coronamaatregelen hebben we besloten om de Championscup te
verplaatsen.

De 2e/3e divisie gaat van 27-11-21 naar 08-01-22. 
Mochten er dan nog beperktere maatregelen zijn wordt deze verplaatst naar 05-03-2022

De Ere/1e divisie gaat van...

Beste Leden,

Vanavond ( 12-11-21 ) zijn er nieuwe corona maatregelen aangekondigd die gelden vanaf 13-11-21 van 18:00 tot en met 04-12-21 .

Dit houdt in dat alle horeca gelegenheden moeten sluiten om 20:00 . 

Aangezien onze competitie wedstrijden plaats vinden elke dinsdag...

Beste Leden,

Helaas heeft Hazewind 2 zich terug getrokken uit de competitie dit betekent dat alle uitslagen en wedstrijden tegen de Hazewind 2 vervallen.

 

 

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op