Corona update 22-10-2020

Beste darters,

 

Allereerst willen we jullie bedanken voor jullie geduld en begrip in deze lastige situatie.

Tijdens de laatste ALV hebben we het besluit genomen om de competitie en alle andere evenementen uit te stellen tot tenminste 1 januari 2021. Gezien de huidige omstandigheden en de nieuwe maatregelen van het RIVM blijkt dit een juist besluit te zijn geweest. Het zou erg vervelend als we half oktober hadden moeten stoppen met de competitie en geen duidelijkheid hadden over een eventueel vervolg.

Nu rijzen er natuurlijk een aantal vragen bij de verenigingen betreffende de betaalde contributie. Om hierin enige duidelijkheid te verschaffen hebben we het volgende besluit genomen.

Indien de competitie NIET UITERLIJK PER 1 januari 2021 opgestart kan worden, komt de competitie 2020/2021 in zijn geheel te vervallen. Dit geldt ook voor de rankingcyclus. In dit geval zullen alle contributiegelden in zijn geheel worden gerestitueerd.

Zou er wél gestart kunnen worden, zullen we moeten bekijken in welke vorm we de competitie gestalte kunnen geven. We hebben een aantal opties die we te zijner tijd zullen bespreken. Zo niet, kunnen we bekijken of het mogelijk is om andere evenementen te organiseren zoals single- en/of koppeltoernooien of iets dergelijks (mits de omstandigheden het toelaten natuurlijk).

 

Zijn er nog vragen dan kunnen jullie natuurlijk altijd kontakt opnemen met het bestuur.

 

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.D.O.

Nieuws

Voor het komende nieuwe seizoen 2021 / 2022 is besloten om het inschrijfgeld op 30 euro te houden . Het seizoen erna zullen wij het inschijfgeld terug ophogen naar 35 euro.

 

Mvg,

Venlose Darts Organisatie

 

 

17-05-21

Beste Leden ,

Vanavond hebben wij onze bestuursvergadering gehad . Hierin hebben wij de volgende voorlopige datums vastgelegd voor onder andere inschrijving seizoen 2021/2022.

Alle datums zijn onder voorbehoud van de op dat moment geldende...

Beste Leden ,

De NDB heeft vanmiddag aangekondigd dat er geen start van de competities in januari 2021 komt. 

Dit betekent in het kort dat seizoen 2020 / 2021 officieel vervalt. 

Wij als lid organisatie sluiten ons hierbij aan en zullen daarom geen seizoen 2020 / 2021...

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op