HERVATTING COMPETITIE WEEK 8 ( 21 feb )

Beste V.D.O. leden

 

Maandag 31 januari zijn wij als bestuur samengekomen om het een en ander te bespreken, hier is ook onze competitie 2021-2022 besproken.

Nu willen wij de competitie weer herstarten in week 8.

Hier hebben wij ook rekening gehouden dat in week 7 de eerstvolgende persconferentie plaatsvind, hier hopen wij dat regering komt met de mededeling dat de horeca weer volledig open mag.

Ook is de beslissing gemaakt dat de beker volledig komt te vervallen en dat deze speeldagen vrij komen voor competitie.

Mocht vanaf week 8 geen volledige opening zijn en sluitingstijd 22:00 uur blijft gehandhaafd, denken we toch de competitie weer te kunnen hervatten. Hierna volgen punten welke kunnen worden toegepast om dit te bereiken.

  • Een eerder tijdstip beginnen om voor  22:00 uur te eindigen.
  • Het is ook toegestaan om elke dag van de week te mogen spelen.
  • Wedstrijd format aanpassen best of 3 i.p.v. best of 5.
  • Wedstrijd over 2 dagen verdelen.
  • 2x in de week , bv. om inhaalwedstrijden te spelen.

Deze punten zijn geen regels en dienen ook alleen toegepast te worden als beide teamcaptains en natuurlijk ook horecalocatie akkoord gaan als er bv. eerder begonnen wordt.

Ook wie wilt beginnen met spelen kan dit natuurlijk afspreken met een tegenstander, je hoeft niet te wachten tot week 8.

Door het tempo in de wedstrijden te houden kan ook kostbare tijd gewonnen worden door bv. niet te gaan roken als er gespeeld of geschreven moet worden.

Om dit allemaal mogelijk te maken is er enige flexibiliteit van iedereen vereist. Ben ook voor de wedstrijd duidelijk naar iedereen welke afspraken er zijn gemaakt, zodat er onder de wedstrijd geen onduidelijkheden kunnen bestaan.

Competitie zal zeker uitlopen, tot welke datum is nog moeilijk te zeggen omdat de N.D.B. nog geen datum heeft bepaald voor divisie kampioenen.

Mocht de sluitingstijden in week 7 weer vrij gegeven worden in de Horeca dan zal eerste Ranking gespeeld worden Vrijdag 18 Februari bij DC. Stammi Grubbenvorst.

Mochten er nog vragen, opmerkingen of ideeën zijn horen we dit graag via mail.

 

Met vriendelijke groet

Bestuur V.D.O.

Nieuws

Beste Leden,

Komende vrijdag is de algemene leden vergadering om 20:00 in Café Feestzaal 'T Ven  .

Wij willen nogmaals iedereen nadrukkelijk vragen om minimaal 1 afgevaardigde per vereniging de ALV bij te laten wonen  , dit om dat het een boeteplichtig evenement is en omdat wij het...

Beste Leden,

Na de inschrijvingen van afgelopen zaterdag zijn we tot de volgende indeling gekomen deze is bij downloads te vinden en of hier onder

 

/sites/default/files/downloads/divisie%...

Beste Contactpersonen,

Op 6 Augustus aanstaande is de inschrijving van 09:00 tot 12:00  in Café feestzaal Ut 'Ven . 

Alle benodigde inschrijfformulieren zijn hier te vinden onder het knopje : 

Inschrijving seizoen 2022 / 2023

https...

VDO - Venlose Darts Organisatie 

5900 AP Venlo

Neem hier contact met ons op